Batalló d’infanteria

Estàndard

 

Ves per on que hem incrementat en un 100% els efectius del batalló d’infanteria que donen sentit a aquesta batalla quotidiana que ens omple  tant d’alegries com de preocupacions dia rere dia. Que el Macià ja té el Pep com a amic d’aventures i, com a bon veterà que és, l’acompanya en la seva descoberta particular d’aquest món de sensacions noves, de paraules tendres i de petons de mel de romaní.

Després d’una estada llarga i feixuga per aquest món tan primari i elemental d’un part, s’inicia l’exploració conjunta per un terreny conegut i alhora ignorat encara. Comença el despertar de tots els sentits, encapçalats per aquesta olor dolça de llet que desprenen dos cossos que encara en són un de sol. I el campament base l’instal·lem en un estat bressolat entre la somnolència i l’eufòria, intentant mantenir l’equilibri impossible entre els dos germans. I, de tant en tant, apareix aquell sentiment d’estranyesa i d’enyorança del fill gran, que ja no omple totes les hores del dia.

Ens sabem forts de sentir-nos tan vulnerables, tan petits i tan diminuts; però poderosos de ser aliment l’un de l’altra, i l’altra de l’un. Poderosos de mantenir, malgrat tots els malgrats, aquest instint, aquesta animalitat, aquest reconèixer-nos mamífers i actuar en conseqüència. I ens sabem forts també de poder-ho raonar, i fer-ne bromes, i dir al Macià que el Pep se li assembla tant quan era petitet com ell, i etzibar-nos, sense pensar-s’ho ni un segon, si també porta ulleres, com ell, és clar! Que té ganes que l’anem a buscar a l’escola per poder-lo ensenyar als seus amiguets i amiguetes, perquè com li recorda de tant en tant, “sóc el teu germanet, eh, Pep; no el teu cosinet”, perquè això dels galons, en la batalla quotidiana, és una moda que es porta molt.

Toca la diana. La infanteria no es pot esperar i demana, amb delit, la seva racció de frec a frec. Mariscal en cap i capitana general no tenim altra feina i altra satisfacció que la de fer la vida fàcil a aquest petit gran batalló.

Anuncis

6 responses »

  1. Un altra escrit emotiu i deliciós d’un cap d’exercit farcit de bones intencions i prosa que regalima com la mel i ens envolta a la gènesis de la nit. Reflex i manat d’un capità més tendre que castrense que m’ennuvola de repòs i tranquil·litat i em deixa a punt per la batalla del demà.
    Gràcies pel que ens fas sentir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s