Enlarge your…

Estàndard

Vet aquí que una vegada hi havia un home amb un penis molt petit i un complex molt gran que va fer cas a un anunci que li assegurava el prodigi d’engrandir-li miraculosament el membre. Quan, al cap d’uns dies, va rebre a casa el paquet amb la presumpta pòcima que ratllava la missió impossible, se li devia empetitir encara més en veure que el que li havien enviat era… una lupa!!

Em ve al cap a la memòria aquesta historieta tan fàl·lica i divertida perquè potser a Reus aviat haurem de demanar una lupa per saber exactament quina és la gestió del nostre govern municipal. Alguns li posen una pàtina al damunt i en diuen micropolítica; jo crec que, això, més que micropolítica és microanàlisi. A vegades tinc la impressió que més que gestionar una ciutat, algú s’ha confós i es pensa que fa el pessebre de casa seva. Ara una palmereta aquí, ara una mica de farina per fer veure que és neu en aquest racó, una mica de paper de plata per simular un riu inexistent, posem-hi molsa que tapi una mica el diari de sota… Mentrestant, a la cova el nen Jesuset es fot de fred, al Josep fuster no li arriba la feina per molt bon ofici que tingui i la bugadera ha de fer la cantonada.

Ahir mateix em van comentar que a la clínica Fàbregas s’havia congregat una gentada de por per descobrir una placa commemorant un esdeveniment… dels anys setanta!! I segur que molts ciutadans i ciutadanes no se n’han assabentat perquè no tenien la lupa prescriptiva. Atès que ara es felicita a tort i a dret per haver fet quelcom tan meritori com dir-te tal com van voler els pares, els padrins o vés a saber qui, es podria adjuntar amb la carta de felicitació la lupa que ajudi a engrandir els efectes petits, microscòpics, diminuts, de la gestió municipal. Ara que es vendran la funerària (no, una concessió; no, una venda… ja no ho sé!) tindran líquid per demanar a una papereria amiga de l’Ajuntament una partida ben  impactant de lupes. Fins i tot hi deurà haver prou quartos per fer instal·lar una lupa gegant damunt de la ciutat, a veure si s’hi veu alguna cosa més que plaques de l’any de la picor, cartells de festa major desfasats, cavallitos horteres per Nadal o places que semblen un tapet de damunt de la tele de ca la padrina. Hi ha un perill, amb això: la llum, passada degudament per la lupa, socarrima.

Anuncis

2 responses »

  1. Doncs sembla que als partits de l’oposició, el que els fa falta són unes bones ulleres per adonar-se d’una vegada del que està fent el govern, i un bon calbot a veure si reaccionen!!! Si és que al final, la gent que es queixa dels polítics en general, encara tindrà raó!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s